На Львівщині відбувся Кубок Захисника України зі стендової стрільби

58 учасників змагалися у трьох дисциплінах

У суботу, 3 серпня, на Львівщині відбувся Кубок Захисника України зі стендової стрільби. У змаганнях взяли участь 58 учасників, серед яких були військовослужбовці, ветерани, волонтери та професійні спортсмени. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Серед переможців - як професійні спортсмени, так і захисники

Змагання проводились у трьох дисциплінах: на круглому стенді, на траншейному стенді та у спортінгу. У кожній з цих дисциплін були окремі категорії для чоловіків і жінок, а також окремо змагалися захисники та професійні спортсмени.

Серед переможців у жіночих категоріях захисниці — Євгенія Пальцева, Валентина Калінськ та, Анна Аксентій серед захисників, та спорстменки — Вікторія Михайлюкова, Олена Охотська та Катерина Серкіз. У чоловічих категоріях відзначилися Володимир Гера, Олег Купа, Володимир Цяпа, Юрій Сворень — серед захисників, та Роман Ковалик, Роман Баїк, Назарій Чайка — серед спортсменів.

Спортивний захід організували Управлінням молоді та спорту Львівської ОДА разом зі Школою вищої спортивної майстерності в рамках проєкту "Ліга Нескорених".