3 серпня Львівщина попрощається з трьома загиблими захисниками

В останню путь проведуть Руслана Сіглаєва, Павла-Войтеха Домбровського та Андрія Мишока

У суботу, 3 серпня, Львівщина попрощається із трьома загиблими захисниками: Русланом Сіглаєвим, Павлом-Войтехом Домбровським та Андрієм Мишоком. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Руслан Сіглаєв

Руслан Сіглаєв

Родом зі Стрия. На початку повномасштабного вторгнення добровільно вступив до лав Збройних сил. Був номером обслуги кулеметного взводу другого механізованого батальйону. Загинув воїн 29 липня під час виконання бойового завдання у Запорізькій області. Йому було 55 років.

Павло-Войтех Домбровський

Павло-Войтех Домбровський

Народився у Казахстані. Згодом разом із родиною переїхав до села Чернихів, що на Львівщині. Після 24 лютого 2022 року повернувся з-за кордону та добровільно став на захист Батьківщини. Долучився до 125 окремої бригади територіальної оборони, у складі якої боронив територіальну цілісність на Харківському, Запорізькому та Донецькому напрямку. За особисті заслуги перед державою Захисника нагородили відзнакою Президента “За оборону України” та медаллю “За поранення”. Загинув 19 липня при виконанні бойового завдання у 45-річному віці.

Андрій Мишок

Андрій Мишок

Проживав у селі Сілець, що на Червоноградщині. Брав участь в АТО та ООС. Під час повномасштабної війни повернувся до лав Збройних сил. Служив у військовій частині А7392. Загинув військовослужбовець 19 липня поблизу селища Берестове Харківської області. Йому було 38 років.