На Львівщині у ДТП загинула 16-річна школярка: водій був п’яним

Дівчина була пасажиркою автомобіля, який врізався у електроопору

Вночі 1 серпня у Мостиськах на Львівщині сталася ДТП, в якій загинула 16-річна дівчина. Про це LVIV.MEDIA розповіли у поліції Львівської області.

Близько опівночі 23-річний водій автомобіля Kia Sportage не впорався з кермуванням та в’їхав у електроопору. Пасажирка автомобіля, учениця 11 класу, загинула. Водія з травмами госпіталізували.

У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф LVIV.MEDIA розповіли, що виклик про ДТП надійшов до медиків о 23:53. Швидка виїхала на вулицю Шевченка у Мостиськах. На мить приїзду лікарів дівчина вже була мертвою. А 23-річного водія із закритою черепно-мозковою травмою відвезли до лікарні святого Пантелеймона у Львові.

У групі Мостиської міської територіальної громади у Facebook йдеться про те, що загинула 16-річна Роксолана Панило.

Оновлення. 2 серпня у поліції Львівської області повідомили, що 23-річний водій був п’яним. Його затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі до десяти років. Досудове розслідування триває, встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, 31 липня біля Львова зіткнулися автомобіль Tesla та мотоцикліст. Внаслідок аварії постраждав 18-річний водій мотоцикла.