Чотирьох матерів оштрафували за пиятику їхніх дітей в Перемишлянах

Троє неповнолітніх дівчат разом з хлопцями розпивали алкоголь у місцевому лісопарку

Перемишлянський райсуд постановив оштрафувати матерів трьох неповнолітніх дівчат та ще одного хлопця, які розпивали алкоголь в місцевому лісопарку. Також штраф за розпивання спиртного у тому ж місці та в той самий час отримав повнолітній. Про це йдеться у постановах, які оприлюднили в середу, 31 липня, у Єдиному державному реєстрі.

Разом з матерями підлітків за пиятику оштрафували повнолітнього

За матеріалами справ, четверо підлітків 31 травня цього року близько 16 год випивали алкоголь у лісопарку, що по вулиці Галицькій у Дрогобичі. Йдеться про трьох дівчат віком від 14 до 16 років та одного хлопця, підлітки родом з Перемишлян та ближніх сіл: Кимира та Боршева. За неналежне виховання дітей їхніх матерів притягнули до адміністративної відповідальності. Троє з них на засідання не прибули, ще одна прийшла та визнала свою вину.

Також штраф за вживання спиртного у тому ж місці та в той самий час отримав і повнолітній Максим К. До суду на розгляд справи порушник не прибув.

Суддя призначив матерям за неналежне виховання дітей по 850 грн штрафу, а Максим К. має заплатити 17 грн за розпивання алкоголю в громадському місці. Також усі порушники сплатять судовий збір розміром 606 грн.

Нагадаємо, нещодавно суд на Львівщині оштрафував матір 17-річного юнака, який потрапив в лікарню після вживання пива. Крім того, раніше судили матір, дочка якої прийшла пʼяною до школи.