У Червонограді чоловік побив поліцейського після зауваження про галас

Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Компанія вночі галасувала у квартирі й мешканці будинку викликали на місце поліцію

Мешканцю Червоноградського району повідомили про підозру за побиття поліцейського. Чоловік разом з компанією кричав і лаявся в квартирі багатоповерхівки. Після того, як до нього прибули поліцейські, зловмисник напав на правоохоронця. Про це у середу, 31 липня, повідомили у Львівській прокуратурі.

Зловмисник напав на поліцейського після зауваження

За даними слідства, випадок трапився у липні в Червонограді. Місцевий мешканець одного з багатоквартирних будинків вночі повідомив поліцію про галас в сусідній квартирі. Прибувши на місце, поліцейські виявили компанію з трьох людей, які голосно кричали й вигукували нецензурні слова. Правоохоронці зробили їм зауваження та попросили припинити порушувати тишу в нічний час. Однак один із порушників під час спілкування з поліцейським навмисно кілька разів вдарив поліцейського: “Підозрюваний умисно наніс удари кулаком в обличчя та шию, спричинивши тілесні ушкодження”.

Чоловіка затримали та повідомили про підозру. Йому загрожує обмеження або позбавлення волі терміном до п'яти років. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, нещодавно суд оштрафував львів’янку, яка шарпала та облаяла медиків. Крім того, мешканка Червонограда сплатить штраф, за те що п’яною стрибала по машинах і облаяла поліцію.