На Львівщині через зіткнення легковика з мікроатобусом загинула 58-річна жінка

Водій автомобіля BMW виїхав на зустрічну смугу

У вівторок, 30 липня, поблизу Буська зіткнулися автомобіль BMW та мікроавтобус. Внаслідок аварії загинула 58-річна пасажирка мікроавтобуса. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА.

Жінка загинула на місці аварії

За попередніми даними, аварія сталася на трасі "Київ - Чоп” близько 20:10. Водій BMW X3 — 35-річний житель Рівного, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом Ford Transit. За кермом мікроатобуса був 53-річний місцевий житель із села Загатка Червоноградського району. Внаслідок зіткнення загинула 58-річна пасажирка Ford Transit, також із села Загатка. Від отриманих травм вона померла на місці аварії.

З опублікованих поліцією фото видно, що від удару легковик знесло з дороги та перекинуло на бік. У мікроавтобуса вщент пошкоджена права передня сторона кузова. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил дорожнього руху. Порушнику загрожує до трьох років позбавлення волі з забороною керувати транспортом.