Троє випускників львівських шкіл набрали максимальні бали на додатковій сесії НМТ

Один випускник набрав 400 балів, ще двоє — по 200 балів

На Львівщині за результатами додаткової сесії національного мультипредметного тесту один учасник отримав 400 балів, а ще двоє учнів здобули по 200 балів. Про це 29 липня повідомили у Львівській ОВА.

Випускники отримали максимальні бали з англійської та історії України

19 липня закінчилася додаткова сесія НМТ для вступників до вишів. У Львівській області після додаткової сесії НМТ з'явилися нові відмінники. Один учень отримав 400 балів — по 200 з історії України та англійської мови. Це випускник Школи-гімназії Блаженного Климентія та Андрея Шептицьких. Ще двоє учнів набрали по 200 балів з англійської мови. Це випускники ліцею №38 та школи №1 у Львові.

Директорка Львівського центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк повідомила, що цього року Львівщина має найбільше учнів, які отримали 200 балів з іноземної мови. Особливо відзначився Львівський фізико-математичний ліцей - 56 його випускників набрали 200 балів, а один навіть отримав 800 балів.

Нагадаємо, що за підсумками основної сесії НМТ двоє учнів зі Львова та Дрогобича набрали 800 балів, 9 випускників отримали 600 балів та 65 учасників - 400 балів. Також, додамо, що випускникам львівських шкіл виплатять премії за високі бали на НМТ. Відмінники отримають від 10 до 30 тисяч гривень — розмір премії залежить від балів.