Кадрові зміни у прокуратурах на Львівщині: призначили нових керівників

Нових керівників призначили в обласну прокуратуру Львівщини та спецпрокуратуру Західного регіону

29 липня призначили нових керівників Львівської обласної прокуратури та Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону. Про це повідомили на сторінці Офісу генерального прокурора.

Генеральний прокурор Андрій Костін своїми наказами призначив нових очільників у Львівській обласній прокуратурі та Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону. Керівником обласної прокуратури став Микола Мерет, а спецпрокуратуру очолив Микола Друзюк.

Обох новопризначених керівників представив заступник Генпрокурора Антон Войтенко. “Під час представлення він наголосив, що Микола Мерет зарекомендував себе як людина, яка здатна на належному рівні організувати роботу для виконання поставлених завдань. Миколу Друзюка він назвав досвідченим, відповідальним і сильним управлінцем”, — йдеться у повідомленні.

Микола Мерет

Микола Мерет в органах прокуратури працює з березня 2009 року. За цей час обіймав різні посади, зокрема керівні у прокуратурі Одеської та Львівської областей. До призначення був керівником Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Микола Мерет

Микола Друзюк

Микола Друзяк 1984 року народження. Випускник Львівського національного університету імені Івана Франка та Національного університету “Львівська Політехніка”.

Микола Друзяк

В органах прокуратури працює з березня 2006 року, за цей час обіймав зокрема керівні посади. До призначення був заступником керівника Львівської обласної прокуратури.