25-річний мешканець Львівщини намагався вбити товариша розбитою пляшкою

Чоловіки посварилися під час застілля й один з них вдарив у шию іншого розбитою пляшкою. Правоохоронцям зловмисник заявив, що товариш впав на розбиту пляшку сам

25-річний мешканець Львівщини намагався вбити розбитою пляшкою свого товариша. Зловмисник вдарив гострим склом у шию потерпілого під час застілля. Про це повідомили у понеділок, 29 липня, у поліції Львівської області.

Як зазначили правоохоронці, випадок трапився в ніч на 27 липня у селі Шегині, що на Яворівщині. Двоє чоловіків випивали й між ними виник конфлікт, в ході якого 25-річний напав на товариша з розбитою скляною пляшкою. “Між потерпілим та його 25-річним знайомим-односельчанином, з яким вони розпивали спиртне, виник конфлікт, під час якого молодший з чоловіків розбив скляну пляшку та її гострим краєм завдав старшому удару у шию, спричинивши тілесні ушкодження,” — зазначили у поліції. 30-річного потерпілого госпіталізували у тяжкому стані. Згодом медики констатували у пацієнта травму шиї з пошкодженням трахеї та судин.

Чоловік намагався обдурити поліцію

У поліцію про випадок повідомили з лікарні. Зловмисник заявив поліції, що не нападав на товариша, мовляв, той сам впав на розбиту пляшку. Вивчивши записи з камер спостереження, поліцейські встановили обставини злочину і затримали нападника. Йому повідомили про підозру в замаху на умисне вбивство. Підозрюваному загрожує до 15 років ув’язнення. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, нещодавно у Львові за вбивство жінки у Брюховичах затримали 38-річного чоловіка. Крім того, в області 50-річного бандита затримали за вбивство співмешканки.