Внаслідок ДТП на Львівщині постраждало пʼятеро осіб

На Золочівщині зіткнулись два автомобілі

На Золочівщині внаслідок зіткнення двох автомобілів постраждало пʼятеро людей. Двох осіб госпіталізували у стані середньої важкості, а трьом потерпілим надали медичну допомогу і відпустили додому. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. Інформацію про ДТП підтвердила пресслужба поліції Львівської області.

Деталі аварії

ДТП трапилась 28 липня, близько 16:00, в селі Грабово, Золочівського району. Зіткнулись Audi A4 і Hyundai Galloper.

Водій автомобіля Audi, 46-річний житель Золочева, скоїв зіткнення з автомобілем Hyundai під керуванням мешканця одного з сіл району віком 35 років. Транспортні засоби рухались в попутному напрямку. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій Audi та четверо його пасажирів віком 44, 33 роки та двоє 19-річних” — йдеться в повідомленні поліції.

Фото: Національна поліція

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Нагадаємо, 27 липня на трасі неподалік Бориславу водій легковика Renault збив 35-річного велосипедиста. Від отриманих травм він загинув на місці аварії. Аварія сталася на дорозі Східниця — Пісочне у Дрогобицькому районі. Близько 13:20 водій автомобіля Renault Clio, 78-річний мешканець Східниці, не впорався з керуванням.