На кордоні з Румунією затримали ще 20 ухилянтів — серед них жителі Львівщини

Затримані намагалися нелегально перетину кордону через гори

На Закарпатті протягом двох днів прикордонники затримали кілька груп чоловіків, які намагалися нелегально перетнути кордон з Румунією через гори. Серед них жителі Львівської області. Про це 25 липня повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Серед порушників мешканці 11 областей України

Всього прикордонники затримали шість груп чоловіків, серед яких 15 осіб. Вони приїхали з різних областей України: Хмельницької, Івано-Франківської, Донецької, Одеської, Рівненської, Дніпропетровської, Львівської, Київської, Харківської, Вінницької та Херсонської. Затримані намагалися самостійно пройти гірськими маршрутами до Румунії, але їм це не вдалося. Прикордонники помітили порушників та зупинили їх.

Затримані

Пізніше також затримали ще трьох ухилянтів з Вінниччини та двох з Херсонщини. Затриманих звинувачують у спробі незаконного перетину державного кордону. На кожного з них склали протокол про адміністративне правопорушення. Тепер їхні справи передадуть до суду. Нагадаємо, нещодавно на Закарпатті прикордонники затримали дев'ятьох чоловіків, які намагалися нелегально перетнути кордон з Румунією через річку Тиса. Серед затриманих був житель Львівської області.