Під сценою Народного дому Червонограда облаштували нове укриття

В укритті будуть влаштовувати культурні акції

У Червонограді за гроші європейських благодійників облаштували укриття під сценою Народного дому. Про це йдеться в дописі цієї установи в Facebook.

У неділю, 21 липня, у Народному домі Червонограда відкрили відновлене укриття, на реконструкцію якого витратили 837 900 грн. Це не лише сховище, яке використовуватимуть під час тривог, а місце, де можна проводити майстер-класи, вистави та різні заходи, попри повітряну тривогу. Гроші на реновацію виділив німецький благодійний фонд “Фонд Ренати Мерклє”.

Відновлене укриття

Хто памʼятає страшний підвал під сценою, куди раніше боялись ходити діти — ніколи б його не впізнав! Сьогодні це простора локація в стилі лофт з ремонтом, сучасним освітленням, оснащена всім необхідним, щоб можна було не лише перебувати під час тривог, але й проводити майстерки, тренінги, заняття і навіть показувати вистави”, — зазначили в дописі.

Через декілька тижнів у відновленому укритті планують показати перший спектакль. У Народному домі також сподіваються, що вже зовсім скоро у цьому приміщенні проводитимуть лише навчальні та розважальні заходи.