20 липня Львівщина попрощається з чотирма полеглими захисниками

У суботу в останню путь проведуть Олега Драдраха, Юрія Бучка, Радислава Філіна та Василя Даскала

У суботу, 20 липня мешканці Львівщини попрощаються з загиблими військовими — Олегом Драдрахом, Юрієм Бучком, Радиславом Філіном та Василем Даскалом. Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Олег Драдрах

Олег Драдрах

Родом із Червоноградщини. Служив у військовій частині 3018 Національної гвардії України. Був командиром відділення. Воїн загинув 17 липня під час виконання бойового завдання поблизу селища Спірне Донецької області.

Юрій Бучко

Юрій Бучко

Уродженець Стрия. У березні 2024 року долучився до лав Збройних сил. Обіймав посаду стрільця-помічника гранатометника. Від отриманих поранень захисник помер 10 липня під час лікування. Йому було 41.

Радислав Філін

Радислав Філін

Народився у місті Костянтинівка Донецької області. Проходив військову службу у Національній гвардії. З 2014 року виконував бойові завдання у зоні проведення АТО, зокрема брав участь у звільненні Маріуполя та Словʼянська. У 2016 – обороняв територіальну цілісність держави на Луганському напрямку в складі 93 ОМБр «Холодний Яр». Опісля, служив у десантно-штурмових військах. Був інструктором з бойової підготовки. Загинув військовослужбовець 5 липня поблизу населеного пункту Білогорівка на Луганщині. Йому було 29 років.

Василь Даскало

Житель села Лівчиці Гніздичівської громади. У травні 2023 року вступив до лав Збройних сил. Боронив Україну в складі 6 окремого стрілецького батальйону. Помер 19 липня під час лікування.