На Львівщині двоє підлітків-мотоциклістів потрапили до лікарні через ДТП

17-річний водій та 15-річний пасажир мотоцикла зіткнулися з мікроавтобусом

У середу, 17 липня, в селі Терновиця Львівської області, двоє неповнолітніх дітей на мотоциклі потрапили в ДТП. Внаслідок зіткнення з автомобілем їх з травмами госпіталізували до лікарні. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА.

Двоє підлітків у лікарні

За попередніми даними, аварія сталася на вулиці Визволителів України, там зіткнулися мотоцикл Lifan SR 220 та автомобіль Volkswagen Transporter. Мотоциклом керував 17-річний житель села Чолгині, а з ним також їхав 15-річний пасажир з Терновиці. Їхній транспортний засіб не мав номерного знаку. За кермом мікроавтобуса був 58-річний чоловік з села Чернилява.

Внаслідок зіткнення постраждали водій та пасажир мотоцикла. Старший отримав черепно-мозкову травму, відкритий перелом лівого стегна, перелом кісток лівого передпліччя, також у нього була кровотеча. Хлопця госпіталізували до травматологічного відділення лікарні святого Миколая у Львові. Молодшого пасажира мотоцикла також доставили до лікарні — його діагноз ще встановлюється. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.