75-річна мешканка Львівщини з внуком торгувала наркотиками

Підозрювані продавали наркотики у своїй квартирі в Новому Роздолі

У Новому Роздолі, що на Львівщині, поліція затримала 75-річну жінку разом із її 29-річним внуком, яких підозрюють у торгівлі наркотиками. Затримані продавали психотропи PVP у Новому Роздолі. Про це 17 липня повідомили у прокуратурі Львівщини.

Їм загрожує до 10 років ув'язнення

За даними слідства, жінка та її внук домовлялися з покупцями заздалегідь, товар продавали при зустрічі “з рук в руки” у своїй квартирі. Як уточнили у поліції Львівщини, правоохоронці зафіксували кілька випадків продажу наркотиків. Крім цього, під час обшуків у квартирі виявили речовину, схожу на психотроп PVP, засоби для фасування, електронні ваги, а також інші речові докази, які вилучили та відправили на експертизу.

вилучені наркотики

Правоохоронці повідомили затриманим про підозру у скоєнні злочину — незаконного виробництва, зберігання та продаж наркотичних речовин. Якщо їх вину доведуть у суді, їм загрожує до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна. Суд вже обрав для підозрюваних запобіжні заходи. 75-річну жінку відправили під домашній арешт, а її 29-річного онука взяли під варту.