В 16 разів перевищив норму: у Кам`янка-Бузьку  судили п’яного водія

Порушник кермував машиною з вмістом алкоголю в крові 3,19 проміле

Кам`янка-Бузький  районний суд Львівської області  покарав водія, який керував автомобілем у стані сильного алкогольного сп'яніння. Під час перевірки патрульні зафіксували в порушника в 16 разів більший від норми вміст алкоголю в крові. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 15 липня, в Єдиному державному реєстрі.

Drager показав 3,19 проміле

Згідно з матеріалами справи, 2 червня 2024 року приблизно 0 17:50 год, поліція зупинила Володимира З. за кермом ЗАЗ 1103 “Славута” на вулиці Незалежності,12 у Кам’янці-Бузькій. Під час перевірки на алкоголь, Drager показав рівень 3,19 проміле, що майже в 16 разів перевищує допустиму норму.

Суд визнав водія винним у керуванні авто у стані алкогольного сп'яніння та наклав штраф розміром 17 000 грн. Також Володимир З. має сплатити 605,60 грн судового збору. Крім того, порушника позбавили прав терміном на один рік. Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня її винесення.

Нагадаємо, на початку липня Стрийський міський районний оштрафував водія ВАЗ, який кермував автомобілем зі вмістом 2,69 проміле алкоголю в крові, що в 14 разів більше норми.