Тяжко травмував дитину: мотоцикліст з Львівщини отримав умовний термін

Фото: Freepik

Внаслідок наїзду мотоцикла, дитина отримала подвійний відкритий перелом ноги

Мотоцикліста з Бродів судили за наїзд на малолітню дитину. Водій за кермом несправного мотоцикла не впорався з керуванням, заїхав на траву у дворі поблизу будинку, де в той час перебували діти. Через ДТП один хлопчик отримав відкритий перелом обох кісток правої гомілки, йдеться у вироку оприлюдненому 15 липня у Єдиному державному реєстрі.

За матеріалами справи, випадок трапився у серпні минулого року, у селі Гаї-Смоленські Золочівського району. Біля одного з будинків на вулиці Казміри, військовослужбовець Тарас Ц. за кермом несправного мотоцикла Senke їхав по траві і збив малолітнього хлопчика. Через ДТП у дитини виявили перелом обидвох кісток правої гомілки, що належить до тяжких тілесних ушкоджень.

Мотоциклісту призначили умовний термін

Відтак, мотоцикліста звинуватили у порушенні ПДР, що заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження. У суді Тарас Ц. повністю визнав свою вину та щиро розкаявся. Суд встановив, що обвинувачений не мав права керувати мотоциклом. Тараса Ц. визнали винним, проте звільнили від покарання з іспитовим терміном один рік: “Нагляд за військовослужбовцем, як за особою, звільненою від відбування покарання з випробуванням, покласти на командира військової частини,” — йдеться у вироку. На вирок можна подати апеляцію протягом 30 днів.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині водій мікроавтобуса уникнув ув’язнення за смертельну аварію під час буксирування. Крім того, суд виправдав військовослужбовця звинуваченого у п’яній їзді.