Синоптики попередили мешканців Львівщини про грозу та град

16 липня у Львові та області очікуються грози, сильний вітер та спека +34 градуси

На Львівщині очікується погіршення погоди. Синоптики попереджають, що 16 липня у Львові та області будуть грози, можливий град та сильний вітер. Про це повідомили у Львівському регіональному центрі гідрометеорології.

Місцями шквалистий вітер до 15-20 м/с

За прогнозами синоптиків, у вівторок, 15 липня, вдень по всій області та у Львові очікуються грози, а швидкість вітру може досягати 20 метрів на секунду. Незважаючи на негоду, температура залишатиметься високою. Вночі у області буде від 16 до 21 градуса тепла, а вдень повітря прогріється до 29-34 градусів. У Львові буде трохи прохолодніше: вночі 18-20 градусів, вдень 30-32 градуси тепла.

Вночі та вранці можливий туман, який може погіршити видимість до 500-1000 метрів. Синоптики встановили жовтий рівень небезпеки, що означає помірну загрозу. Мешканцям Львова та області рекомендується бути обережними, особливо під час грози та сильного вітру.

Нагадаємо, внаслідок грози, яка пройшла у Львові в ніч з 14 на 15 липня, зазнала ушкоджень частина енергетичної інфраструктури. Також вітер повалив гілки в декількох районах міста і одне дерево.