47-річний мешканець Львівщини загинув внаслідок ДТП на Прикарпатті

Водій керував автомобілем напідпитку

На Івано-Франківщині нетверезий мешканець Львівщини з’їхав своїм автомобілем Mercedes з дороги і врізався в бетонну електроопору. ДТП сталася в селі Томашівці Войнилівського ТГ Калуського району. Про це 15 липня повідомила поліція Івано-Франківської області.

За даними правоохоронців, близько 14:00 у неділю в Томашівцях 49-річний водій автомобіля Mersedes Benz 200, мешканець Львівської області, на повороті гравійної дороги ліворуч виїхав за межі проїжджої частини праворуч та зіткнувся з бетонною електроопорою. Окрім водія, в салоні іномарки було двоє пасажирів. 47-річний мешканець Львівщини, який сидів на задньому сидінні, від отриманих травм помер. 60-річний пасажир, що сидів на передньому сидінні, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Калуської центральної районної лікарні.

Після медобстеження водія виявилося, що за кермом він перебував у стані алкогольного сп’яніння - 1,6 проміле. Водія затримали. Поліцейські розпочали кримінальне провадження через експлуатацію транспорту в стані сп’яніння.