Смертельна ДТП на Львівщині: легковик Subaru зіткнувся з рейсовим автобусом

ДТП трапилась на трасі Львів — Тернопіль в селі Куровичі

У пʼятницю, 12 липня, на трасі Львів — Тернопіль зіткнулися рейсовий автобус БАЗ і автомобіль Subaru. Водій Subaru Forester загинув на місці, а травмованого водія автобуса дістали працівники ДСНС і доставили у лікарню. Інформацію підтвердили пресслужба ДСНС у Львівські області і пресслужба поліції Львівської області.

Деталі аварії

ДТП трапилась близько 17:50 біля села Куровичі у Львівському районі. Рейсовий автобус БАЗ, за кермом якого був 37-річний чоловік, зіткнувся з Subaru під кермуванням 60-річного чоловіка. Внаслідок ДТП водій Subaru загинув на місці, його тіло рятувальники деблокували із потрощеної автівки. Травмованого водія автобуса теж дістали рятувальники. Його доставили до лікарні. В автобусі перебували 14 пасажирів, кількість постраждалих наразі уточнюється. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Фото: ДСНС

Нагадаємо, нещодавно внаслідок важкої аварії, що сталася 8 липня у Стрийському районі, загинув 57-річний водій Volkswagen Polo. За даними поліції, аварія сталася близько 16:00 у межах села Межиброди. Водій вантажівки MAN, 54-річний мешканець Дніпропетровської області, допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Polo, яким керував мешканець Стрийського району віком 57 років.