На Львівщині в озері втопився чоловік: медики 40 хвилин намагалися його реанімувати

Інформація про потопельника надійшла лікарям 11 липня о 17:07

На Львівщині 11 липня у селі Затемне поблизу Перемишлян в озері втопився 30-річний чоловік. Очевидці, які поширили цю інформацію у соцмережі, стверджували, що він був не тверезим. Його витягли з озера, але не змогли врятувати. Інформацію про смерть чоловіка підтвердила LVIV.MEDIA речниця Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тетяна Андрєєва.

Повідомлення про потопельника надійшло до диспетчера екстреної медичної допомоги о 17:07. На то час відпочивальники вже витягли чоловіка з озера. Виконуючи вказівки диспетчера, люди, які були на пляжі, намагалися самостійно реанімувати потопельника. Швидка приїхала до озера вже о 17:12.

“Впродовж 40 хвилин бригада швидкої допомоги намагалася повернути чоловіка до життя. Але на моніторі дефібрилятора була стійка пряма лінія. 40 хвилин реанімації були неуспішними”, — розповіла Тетяна Андрєєва.

Нагадаємо, раніше в селі Полтва, Золочівського району, рятувальники ДСНС разом з поліцейськими витягнули тіло ще одного потопельника.