У Червонограді почали реконструкцію мосту через Західний Буг

Фірму-переможця обрали на 12-му тендері

У Червонограді почався процес реконструкції підвісного мосту через Західний Буг. Підрядна організація ПП «Промтехвод-Ч» у четвер, 11 липня, розпочала підготовчі роботи на майбутньому будмайданчику. Про це повідомила Червоноградська міська рада.

Раніше це підприємство стало переможцем тендеру на реконструкцію мосту і 26 червня міська рада уклала з ним угоду на 6 млн 375 тис. 880 грн. Тепер залишилося отримати усі дозвільні дозволи на проведення робіт. У міськраді сподіваються отримати їх 18 липня, щоб 22 липня підрядник міг розпочати усі будівельні роботи.

За словами начальника відділу капітального будівництва та інвестицій Червоноградської міськради Петра Павлюка, монтажні роботи підрядники планують завершити до кінця цього року, а от заливати бетоном основу мосту найімовірніше вже будуть навесні наступного року. Кінцевий термін виконання робіт — 31 жовтня 2025 року.

Раніше Червоноградська міська рада 11 разів проводила тендер щодо ремонту підвісного моста через Західний Буг, але переможця змогли обрати лише на 12-му тендері. Зокрема, у травні 2024 результати тендеру скасували, бо аналітики територіального управління БЕБ у Львівській області виявили, що переможець тендеру на реконструкцію червоноградського мосту не відповідає критеріям, визначеним замовником. “Працівники компанії-переможця не мали необхідної кваліфікації, знань та досвіду для виконання ремонтних робіт. Це могло призвести до невиконання договору або неякісної реконструкції мосту” — йшлося в повідомленні БЕБ.