Родинам трьох загиблих воїнів з Красного вручили державні нагороди

Вручення відбулося під час сесії селищної ради

У четвер, 11 липня, у Красному родини полеглих захисників отримали державні нагороди. Церемонія вручення відбулася на сесії селищної ради. Про це повідомили на сторінці Красненської селищної ТГ.

Родини загиблих військових отримали посмертні державні нагороди. Їх вручили за мужність та професіоналізм бійців, які захищали Україну. Це ордени “За мужність” ІІІ ступеня та медаль “За мужність”.

Нагороди воїнів

Спочатку учасники засідання вшанували полеглих воїнів хвилиною мовчання. Згодом начальник відділу документального обліку 2 відділу Золочівського районного ТЦК та СП та капітан Володимир Возняк зачитав Укази Президента України Володимира Зеленського «Про відзначення державними нагородами України». Відповідно до рішень глави держави, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено:

  • орденом «За мужність» ІІІ ступеня – СИЛІВАКІНА Олександра Миколайовича (посмертно) старшого лейтенанта, мешканця селища Красне;
  • орденом «За мужність» ІІІ ступеня – КЛИМА Павла Петровича (посмертно) старшого солдата, мешканця села Сторонибаби;

Також наказом командира 420-го окремого стрілецького батальйону №284 від 20.04.2024 року нагороджено:

  • медаллю «За мужність» – ГУЖЕНКА Ігоря Івановича (посмертно), мешканця селища Красне.