Двоє підлітків сильно травмувались внаслідок ДТП з вантажівкою на Львівщині

Вантажівка їхала трасою та зіткнулась зі скутером, за кермом якого був 13-річний хлопець

У середу, 11 липня, поблизу села Грімне зіткнулися вантажівка та скутер. Внаслідок аварії неповнолітніх скутериста та його пасажира доставили до лікарні з серйозними травмами. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у поліції Львівської області.

ДТП трапилась близько 15 год на трасі Жидачів — Городок — Жовква, у селі Грімне Львівського району. Вантажний тягач DAF з напівпричепом Rigual SNA-30R під керуванням 30-річного львів'янина зіткнувся зі скутером Honda Dio.

Підлітки отримали серйозні травми

Внаслідок аварії постраждали двоє неповнолітніх — 13-річний водій скутера та його 15-річний пасажир, обидва жителі села Грімне. Обидва підлітки отримали серйозні травми, включно з закритими черепно-мозковими травмами, струсом головного мозку та численними забоями. Потерпілих госпіталізували до психоневрологічного відділення Комунальної міської дитячої клінічної лікарні Львова, що на вулиці Пилипа Орлика, 4.

Фото: ГУНП

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження про порушення ПДР. Винуватцю загрожує обмеження волі терміном до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той же термін. Обставини аварії наразі з'ясовує поліція.

Нагадаємо, напередодні внаслідок аварії з вантажівкою постраждали четверо дітей і водійка Opel на Львівщині.