Поліція розшукала п’яного водія з Червонограда за втечу з місця ДТП

39-річний водій вчинив ДТП в стані алкогольного спʼяніння

У Червонограді, на Львівщині, 39-річний водій Mazda наїхав на 53-річного велосипедиста і втік з місця ДТП. Правоохоронці знайшли винуватця інциденту, повідомила пресслужба поліції Львівської області, 10 липня.

Про ДТП

ДТП трапилась 9 липня, близько 8:00, на дорозі “Жовква — Червоноград — Ковель”, неподалік села Межиріччя. 39-річний червоноградець, бувши в стані алкогольно спʼяніння, наїхав на 53-річного велосипедиста і втік. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Фото: Національна поліція

Вивчивши записи камер відеоспостереження системи “Безпечна Львівщина”, оперативники кримінальної поліції встановили, що наїзд на велосипедиста скоїв 39-річний мешканець району, який керував автомобілем Mazda. Поліцейські встановили його місце перебування, автомобіль, яким було скоєно наїзд, вилучений на спецмайданчик” — йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Поліцейські встановлюють обставини події.