Землю в Давидові продали місцевому бізнесмену за 3 млн грн

За право придбати землю позмагались двоє учасників

У понеділок, 8 липня, Давидівська сільська рада продала земельну ділянку під забудову за понад 3 млн. Дорожче на 200 тис. грн від стартової ціни ділянку придбав місцевий підприємець, про це йдеться на сайті на сторінці Prozorro.Продажі.

Земельна ділянка площею 2843 кв. м розташована на вулиці Незалежності 1-А у селі Давидів, Львівського району. Призначення ділянки — для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Стартова ціна лота — 2 769 082 грн, проте впродовж аукціону вона зросла на понад 200 тис. грн.

Ділянку хотіли придбати двоє місцевих підприємців

За право придбати ділянку помагалось двоє учасників: приватний підприємець Ігор Біда та співвласниця ТЗОВ СПГ "ТЕТРА" Іванна Грень. Ще на етапі початкових ставок Іванна Грень запропонувала 2 800 000 грн, тоді як її конкурент — 3 000 123 грн. Протягом аукціону учасники не підіймали ставки і врешті переможцем став Ігор Біда.

Земельна ділянка, яку продали на аукціоні. Фото: Prozorro.Sale

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, Ігор Біда зареєструвався як підприємець 15 років тому у Давидові. Займається вантажним автомобільним транспортом, його орендою. Крім того, гуртовою торгівлею відходами та брухтом і збиранням безпечних відходів.

Нагадаємо, нещодавно Львівський інститут проектування комунального будівництва продали на аукціоні за 16 млн. В 32 рази дорожче стартової ціни його придбала компанія, яка займається роздрібною торгівлею продуктів.