На Львівщині прикордонники викрили ще одне фіктивне подружжя

42-річна мешканка Тернопільщина повинна була отримати 2 тис. доларів за свої послуги

Львівські прикордонники на пропускному пункті “Грушів — Будомєж” викрили ще одне фіктивне подружжя. Жителька Тернопільщини фіктивно вийшла заміж за 25-річного чоловіка, щоб він міг потрапити за кордон, повідомила пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ, 7 липня.

Не зійшлась легенда

Фіктивний шлюб 25-річний військовозобовʼязаний і 42-річна мешканка Бережанського району, що на Тернопільщині, уклали 18 червня. Вони намагалися перетнути кордон вночі, розраховуючи на неуважність прикордонників.

Фот: ДПСУ

Показово, що під час спілкування пара плуталась у відповідях. До прикладу, чоловік повідомив, що вони знайомі один рік та їдуть до друзів у Варшаву, а жінка розповіла, що вона знає нареченого все своє життя, а за кордон їдуть для лікування. Після перетинання кордону за свої послуги дружина з інвалідністю мала отримати дві тисячі доларів США” — йдеться в повідомленні ДПСУ.

Прикордонники повідомили про випадок поліцейським. Також вони направили повідомлення правоохоронцям про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею про незаконне переправлення осіб через кордон.