На Львівщині п’яний водій мікроавтобуса зіткнувся з легковиком: двоє людей у лікарні

Аварія сталася на трасі у Дрогобицькому районі

У вівторок, 2 липня, у Дрогобицькому районі автомобіль Hyundai зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen. Внаслідок аварії травмовані двоє осіб, повідомили у поліції Львівщини.

Постраждали водій та пасажирка легковика

За даними правоохоронців, близько 16:15 на дорозі “Мостиська — Самбір — Борислав” між селами Уріж та Нагуєвичі зіткнулися мікроавтобус Volkswagen та легковий автомобіль Hyundai. За кермом мікроавтобуса був 34-річний місцевий житель, який, як виявилося, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він виїхав на смугу зустрічного руху, де і зіткнувся з легковиком, яким керував 57-річний чоловік з іншого села.

На опублікованих поліцією фото видно, що від удару мікроатобус злетів з дороги та перекинувся на узбіччі, а легковий автомобіль зазнав серйозних пошкоджень лобової частини. В результаті аварії постраждали двоє людей — водій та 56-річна пасажирка легковика. Обох доставили до лікарні з травмами.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення правил дорожнього руху особою в стані сп'яніння. Водію мікроавтобуса загрожує до трьох років позбавлення волі та заборона керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років.