На Львівщині ділянку біля траси Київ — Чоп продали за 1,2 млн грн

Під час аукціону ціна ділянки зросла більш ніж удвічі

Новояричівська селищна рада продала ділянку під промисловість поблизу траси Київ — Чоп більш ніж вдвічі дорожче від оголошеної ціни. За майже 1,2 млн грн ділянку придбала Марта Ляшенко, йдеться на порталі публічних аукціонів Prozorro Продажі.

Земельна ділянка площею 1708 кв. м розташована на вулиці Київській у смт Запитів, що у Львівському районі та є у комунальній власності. Згідно з кадастровою картою, земля межує з трасою Київ — Чоп. Цільове призначення ділянки — для розміщення та експлуатації промислових споруд.

Ділянку хотіли придбати п’ять учасників

За право придбати земельну ділянку позмагались п’ять учасників. Стартова ціна землі — 530 573 грн. Ще на етапі початкових ставок вартість ділянки зросла майже вдвічі — до 1 005 005 грн. Відтак учасниця аукціону Юлія Ванченко здобула перевагу над суперниками: можливість бачити ставки суперників і робити останній хід в кожному з раундів. Попри це вона програла торги Марті Ляшенко, чия пропозиція у 1 151 510 грн виявилась лише на 5 гривень більшою, ніж у конкурентки.

Розташування ділянки. Скриншот із сайту kadastr.live
Земельна ділянка, яку продали на аукціоні. Фото: Prozorro. Sale

Нагадаємо, нещодавно виробник олії придбав дві ділянки біля Львова за понад мільйон гривень. Окрім того, Миколаївська міськрада продала землю під промисловість за 1,7 млн грн.