Прикордонника на Львівщині оштрафували за сон на посту

Військовослужбовець зняв з себе екіпірування і заснув на довіреній йому ділянці

Старосамбірський районний суд Львівської області виніс рішення у справі про порушення правил несення прикордонної служби в умовах особливого періоду. За те, що прикордонник заснув на посту, він має сплатити штраф. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у понеділок, 1 липня, у Єдиному державному реєстрі.

Прикордонник зняв екіпірування і заснув на посту

Як йдеться у постанові, Назарій А., інспектор прикордонної служби 2 категорії, оператор БПЛА, в ніч з 15 на 16 червня чергував на посту. “Двома старшими лейтенантами на напрямку 385-387 прикордонного знаку, було виявлено, що сержант неналежним чином виконував обов`язки прикордонного наряду,” — йдеться у постанові. Прикордонник заснув на довіреній йому ділянці відділу прикордонної служби в Старосамбірській ОТГ та залишив без нагляду свою зброю — АК-74, знявши з себе екіпірування.

Відтак суд визнав Назарія А. винним та наклав штраф у розмірі 17 000 грн. Крім цього, порушник має сплатити судовий збір — 605 грн 60 коп. Рішення може бути оскаржене протягом десяти днів з дня винесення постанови.

Нагадаємо, нещодавно оштрафували львів’янина за незаконне носіння військової форми. Крім того, на Львівщині суд оштрафував військовослужбовця за порушення заборони керувати автомобілем.