На Львівщину з візитом прибула президентка Словенії

Це перший візит Наташі Пірц Мусар на Львівщину

У суботу, 29 червня, до Львівської області з робочим візитом прибула президентка Словенії Наташа Пірц Мусар. Політикиня зустрілася з начальником Львівської ОВА Максимом Козицьким та вшанувала пам’ять полеглих українських захисників і захисниць на Марсовому полі. Про візит президентки Словенії повідомив Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook.

“Насамперед на Марсовому полі поклали квіти до могили невідомого українського воїна, який загинув у теперішній російсько-українській війні. На жаль, не всіх наших людей, які повертаються на щиті, можна ідентифікувати, і це страшна трагедія. Народ Словенії розділяє наш біль та солідарний з нами у нашій боротьбі”, — розповів очільник Львівської ОВА.

Також президентка Республіки Словенія разом з Максимом Козицьким поклала квіти до памʼятника словенським воїнам, які загинули під час Першої світової війни.

Нагадаємо, нещодавно до Львова з неоголошеним візитом прибув президент України Володимир Зеленський. Під час цього візиту він записав на львівському залізничному вокзалі привітальну промову на честь Дня Конституції України.