У Бродах внаслідок пожежі загинув 71-річний чоловік

Горів двоповерховий житловий будинок

У ніч на пʼятницю, 21 червня, в Бродах загорівся двоповерховий житловий будинок. Внаслідок пожежі загинув 71-річний чоловік. Рятувальники встановлюють причину пожежі, повідомила пресслужба ДСНС.

Про пожежу

Пожежа трапилась у ніч на 21 червня на вул. Промислова в Бродах, що на Львівщині. Під час ліквідації пожежі, близько 4:55, вогнеборці знайшли в будинку тіло чоловіка. Як встановили рятувальники це був 71-річний мешканець двоповерхового багатоквартирного будинку.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон квартири на першому поверсі вибивався густий чорний дим. Будинок швидко наповнився димом через що не всі мешканці змогли вийти на вулицю. На другому поверсі знаходився чоловік, який не міг вийти на свіже повітря та кликав на допомогу” — йдеться в повідомленні ДСНС.

Нагадаємо, 18 червня в пожежі на Червоноградщині загинули дві людини. За даними рятувальників, пожежа сталася у селі Реклинець. Загоряння виникло в дерев'яному житловому будинку. Коли рятувальники прибули на місце пожежі, на вулиці перебував чоловік, який отримав опіки. В самому будинку знайшли тіла двох людей.