На Львівщині внаслідок зіткнення з вантажівкою загинув 68-річний мотоцикліст

Мотоцикліст спочатку зіткнувся з легковиком, втратив керування і зіткнувся з фурою

У Новояворівську 68-річний водій мотоцикла ІЖ-Юпітер загинув внаслідок зіткнення вантажівкою DAF. Мотоцикліст виїхав на зустрічну смугу, перед цим зіткнувшись з автомобілем Mazda 2 в попутній смузі. Про це 20 червня повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Водій мотоцикла зіткнувся з легковиком і в’їхав у вантажівку

ДТП трапилась 19 червня, близько 16:30, в Новояворівську. 68-річний мешканець селища Шкло їхав на ІЖ-Юпітер по вул. Тараса Шевченка і вчинив зіткнення з 43-річним водієм Mazda, який зупинився в межах своєї смуги, щоб звернути на другорядну дорогу ліворуч. Після першого зіткнення мотоцикліст втратив керування і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою DAF під керуванням 53-річного жителя Шкла. Внаслідок аварії мотоцикліст загинув на місці від отриманих травм.

Нагадаємо, 19 червня у Стрию зіткнулись два автомобілі, один з легковиків перевернувся на дах.Як зазначили правоохоронці, аварія трапилась близько 12:00 поблизу “Епіцентру”, що на вулиці Олега Ольжича. В ДТП зіткнулися легковики Lexus та Nissan. Обоє водіїв постраждали та були госпіталізовані.