Біля Львова у ДТП з мотоциклом постраждав трирічний хлопчик

Мотоцикліст в’їхав у стовп

У суботу, 8 червня, неподалік Львова сталася ДТП. 37-річний водій мотоцикла зіткнувся з електроопорою. В аварії постраждав трирічний пасажир мотоцикла, його госпіталізували. Правоохоронці з’ясовують обставини ДТП.

Аварія трапилася в селі Чишки Львівського району. 37-річний мешканець Винників їхав на мотоциклі Suzuki Lets 4 вулицею Шевченка. На мотоциклі разом з чоловіком перебував його трирічний син. Під час руху водій не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та зіткнувся з електроопорою на обочині.

Внаслідок зіткнення трирічний пасажир мотоцикла отримав травми, його госпіталізували до лікарні святого Миколая у Львові. Правоохоронці за фактом аварії відкрили кримінальне провадження через порушення правил дорожнього руху. Наразі працівники поліції з’ясовують усі обставини ДТП.

Нагадаємо, у Сколе, на Львівщині, автомобіль Infiniti з’їхав з дороги у кювет, внаслідок аварії загинула 73-річна пасажирка авто. Також у Львові водій Honda Pilot збив велосипедиста та втік з місця ДТП. За добу правоохоронцям вдалося розшукати винуватця аварії та вилучити у нього авто.