На Львівщині чоловік отримав пʼять років тюрми за крадіжку кросівок і масла

На суді крадій розкаявся і зазначив, що хоче добровільно піти в ЗСУ

Пустомитівський районний суд Львівської області визнав винним Андрія Я. у крадіжці пари кросівок і чотирьох пачок масла з Ашану, що в ТРЦ “King cross leopolis”. Зловмисник спочатку взув вкрадені кросівки, а потім вкрав чотири пачки масла, поклавши собі в куртку. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили 3 червня у Єдиному державному реєстрі.

Крадій хотів добровільно піти в ЗСУ

Як йдеться у вироку, Андрія Я. вже засуджували у 2023 році на пʼять років позбавлення волі. Щодо справи, яку розглядали зараз — то чоловік вчинив злочин ще у 2021 році. Зловмисник завдав магазину Ашан збитків на 900 грн.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю та вказав, що визнає усі обставини. Вказав, що зайшов у Ашан, взяв з полиць кросівки, одягнув, а свої залишив, після цього підійшов до полиць з продуктами та взяв масло, яке заховав у свій одяг та вийшов за межі кас без оплати, після цього був зупинений охороною та повернув весь викрадений товар. Вказав, що у вчиненому розкаюється, більше такого не повториться та хоче добровільно вступити у ЗСУ”, — йдеться у вироку.

Суд визнав Андрія Я. винним у вчиненні кримінального правопорушення за статтею про крадіжку. Йому покарання у виді позбавлення волі строком на три роки, проте за сукупністю двох кримінальних правопорушень крадію призначили остаточне покарання у вигляді позбавлення волі строком на пʼять років. На цей вирок ще можна подати апеляцію.