Міськрада Стрия продала за понад 1,2 млн грн землю під забудову

За земельну ділянку площею 0,038 га змагалися 10 учасників

Стрийська міська рада продала на аукціоні 4 червня земельну ділянку під забудову за понад 1,2 млн грн, що в понад шість разів дорожче від стартової ціни. Про це йдеться на сайті Prozorro.Продажі. Ділянку придбав місцевий приватний підприємець.

Земельна ділянка площею 0,038 га розташована на вулиці Панаса Мирного у Стрию, що у Львівській області та є у комунальній власності. Цільове призначення землі — для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Придбати ділянку хотіли десять учасників

В аукціоні за право придбати ділянку позмагались 10 учасників. Стартова ціна лота — 190 286 грн. Однак протягом аукціону вона зросла і землю продали в понад шість разів дорожче. Ще при початковій ставці учасник Мар’ян Бурій запропонував найвищу ціну — 610 000 грн. Таким чином він отримав право останнього ходу в кожному з наступних трьох раундів. Відтак, Мар’ян Бурій став переможцем аукціону і придбав дану ділянку за 1 210 001 грн.

Земельна ділянка. яку продали на аукціоні. Фото:Prozorro.Sale

За даними системи YouControl Мар’ян Бурій є приватним підприємцем та займається технічним обслуговуванням та ремонтом транспорту.

Нагадаємо, у вівторок, 4 червня, Новояворівська міськрада продала на аукціоні землю під промисловість за 2,1 млн грн.