У Червонограді в ДТП зіткнулися мікроавтобус та легковик: 9 людей у лікарні

Водій мікроавтобуса не надав перевагу в русі та зіткнувся з зустрічним автомобілем

У п’ятницю, 31 травня у Червонограді сталася аварія внаслідок якої постраждали 9 людей. На заїзді до АЗС зіткнулися мікроавтобус Volkswagen та автомобіль Mazda.Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА.

За даними правоохоронців, близько 23:09 на вулиці Промисловій, 2А у Червонограді 41-річний водій мікроавтобуса Volkswagen Transporter, заїжджаючи на АЗС “Газовичок”, не надав перевагу в русі та зіткнувся із зустрічним автомобілем Mazda 6, за кермом якого був 47-річний чоловік. Внаслідок ДТП постраждали 9 людей, серед яких водії та пасажири обох автомобілів. З опублікованих у соцмережах фото, видно, що від удару мікроавтобус перекинувся.

Усіх потерпілих госпіталізували до лікарні з різними травмами

Всіх потерпілих доставили до Центральної міської лікарні Червонограда з різними травмами. Водій легковика отримав забій грудної клітки, з ним в автомобілі перебували ще двоє пасажирів. Один із них був у стані алкогольного сп'яніння та отримав перелом правого стегна, іншого госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм грудної клітки. Крім цього, водій мікроавтобуса також отримав закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, а пасажири Volkswagen Transporter отримали різні травми, серед яких забої голови, грудної клітки, передпліччя, верхньої щелепи та хребта.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини цієї масштабної аварії.