На Львівщині водій з 16 спроби склав іспит на отримання водійських прав

Пан Ігор втратив водійське посвідчення через порушення

На Львівщині чоловік 16 разів складав практичний іспит на водіння автомобіля перед тим, як зміг знову отримати посвідчення водія. До цього він втратив водійські права через адміністративне порушення. Про це повідомила пресслужба Сервісних центри МВС у Львівській області у п’ятницю, 31 травня.

Своє перше водійське посвідчення пан Ігор отримав у 2021 році. Згодом його позбавили права керувати транспортом через адміністративне порушення. Коли чоловік вирішив повторно отримати водійські права, то пройшов навчання в автошколі та з першого разу успішно склав теоретичний іспит. Практичний же виявився складнішим — його пан Ігор зміг скласти без помилок лише з 16 спроби.

Пан Ігор з інструктором

“Пан Ігор сумлінно приходив на іспит через кожні десять днів. В перервах — готувався, проходив маршрути пішки, інколи робив перерву між іспитами місяць аби краще підготуватись”, — розповіли у сервісному центрі МВС.

Сам пан Ігор пояснив невдачі на попередніх спробах надмірним хвилюванням. “Мені було важко звикнути до нових автомобілів, які якраз з’явились у сервісному центрі МВС. Я навчався на старому авто, тому Toyota Corolla та Renault Duster для мене були незвичними, я надто хвилювався”, — розповів водій. Адміністраторам сервісного центру МВС пан Ігор обіцяв більше не порушувати закон.