Канадські благодійники передали на Львівщину шість карет швидкої допомоги

Загалом коштом канадців придбали десять авто “швидкої” для українських лікарень. Одна з машин служитиме медикам у Львові

Завдяки канадським благодійникам вдалося закупити десять автомобілів швидкої допомоги для українських лікарень. Шість з них привезли на Львівщину та у середу, 29 травня, передали українським лікарням, ще чотири прибуде згодом. Одну з машин вже отримав Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги, повідомив начальник Львівської ОВА, Максим Козицький.

Як йдеться в повідомленні, благодійний фонд Canada-Ukraine Foundation спільно з МОЗ України та Львівською ОДА передали перші шість автомобілів швидкої допомоги українським лікарням. Три “швидких” служитимуть медикам на Херсонщині. Ще по одній машині отримали працівники Сумського, Чернігівського та Львівського ОЦЕМД та МК.

Фото: Максим Козицький
Фото: Максим Козицький

Ще чотири “швидких” прибуде згодом

Машини закупили за гроші канадських благодійників. Крім вже прибулих, в Україну мають привезти ще чотири “швидких”.

“Велика вдячність Канадсько-Українській Фундації за цю допомогу, за Канадсько-Українську програму хірургічної допомоги, яка дає шанс на повноцінне життя людям із важкими травмами обличчя, а також за тонни медикаментів та продуктових наборів, які ви передали нашим медикам і всім, хто цього потребував, коли почалася повномасштабна війна,” — зазначив Максим Козицький.