В “Emily Resort" вибрали “Міс Львова-2024”

Гості конкурсу зібрали понад мільйон гривень на благодійному аукціоні

У Винниках у відпочинковому комплексі "Emily Resort" відбулося фінальне шоу “Міс Львів-2024”. За корону головної красуні міста Лева змагалися 13 дівчат. Фоторепортаж про конкурс зробив відомий львівський журналіст Євген Кравс.

Ведучими шоу були торішня міс Львова Вікторія Гедз у парі з відомим львівським шоуменом Маркіяном Назаркевичем. Після першого традиційного представлення, другим був показ дівчат в купальниках – “Мольфарки” від ательє “Батерфляй” та квіткової крамниці “Piano”. Третій виступ-конкурс – артвихід у вечірніх платтях. Потім журі вибрало сімку фіналісток, які продовжили змагатися за корону.

Організатори запропонували гостям взяти участь у доброчинному аукціоні зі збору коштів для благодійного фонду “Мій тато захищає Україну”, який з 2014 року займається організацією дозвілля для дітей наших військових. Оскільки конкурс цьогоріч проходив на території Академії футболу ФК “Рух”, більшість лотів було футбольного спрямування. Серед них: м’яч з автографами гравців збірної України з футболу, футболка Андрія Шевченка (з автографом), блайзер легендарного королівського клубу “Реал” (Мадрид) з автографами футболістів і багато інших. На аукціоні зібрали понад мільйон гривень. Також в залі проходив “Тихий аукціон”: можна було донатити, придбавши картини, які намалювали діти військовослужбовців та полеглих героїв на творчих майстер-класах фонду “Мій тато захищає Україну”.

Для відвідувачів дійства приготували цікаву естрадну програму. Зіркові гості вечора: Tayanna, Нікіта Кісельов, Геля Зозуля, Марта Адамчук, Michelle Andrade і Amador Lopez. Окрім конкурсанток та артистів, на сцені свою майстерність демонстрували юні модельки з дитячої агенції “Карамель”.

За результатами конкурсної програми журі визначило переможниць у номінаціях:

“Міс глядацьких симпатій” – Ольга Балашенко (№1);

“Друга віце-міс” – Анастасія Балан (№2);

“Перша віце-міс” – Валентина Слобедюк (№4).

Засновниця і організаторка конкурсу Валерія Никифорець особисто представила володарку конкурсу “Міс Добре серце”. В цій номінації перемогла майбутня юристка 19-річна Зоряна Чіх.

“Міс Львів-2024” обрали 17-річну Софію Сидір (N8), модельку, майбутню перекладачку з англійської та іспанської мов, вокалістку, переможницю багатьох конкурсів в Україні й за кордоном.