На Львівщині троє людей постраждали у ДТП з двома мотоциклами

Постраждали дві дівчини та один хлопець. Усіх доставили до лікарні

Між селами Лешнів та Корсів, що на Львівщині, мотоцикл Shineray зіткнувся з мотоциклом марки Musstang. Постраждало троє людей. Про це 8 травня повідомили в пресслужбі Національної поліції Львівської області.

Деталі аварії

За даними правоохоронців, внаслідок зіткнення постраждали 18-річний водій та 19-річна пасажирка Shineray і 19-річна водійка Musstang. “Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 травня о 22:50 на автодорозі між селами Лешнів та Корсів у Золочівському районі. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали самі мотоциклісти, а також 19-річна пасажирка Shineray. Вони були доставлені у лікарню” — йдеться у повідомленні поліції.

Мотоцикл Musstang після зіткнення

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому ушкодження середньої тяжкості. Стаття передбачає максимальну міру покарання — позбавлення волі строком за три з позбавлення права керувати транспортом на аналогічний термін. Поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 5 травня мотопатруль зупинив 17-річного мотоцикліста за порушення правил дорожнього руху. При перевірці патрульні встановили, що транспорт, яким кермував неповнолітній, перебуває у міжнародному розшуку.