На Львівщині двоє іноземців напали на неповнолітнього зі зброєю

Розбійники відібрали у 16-річного юнака мотоцикл

На Львівщині двоє іноземців напали на 16-річного юнака та відібрали у нього мотоцикл. При цьому злочинці погрожували неповнолітньому пістолетами. Правоохоронцям вдалося затримати розбійників завдяки записам з камер спостереження, повідомила пресслужба поліції Львівської області у середу, 1 травня.

У розбійників було два пістолети та холодна зброя

За даними правоохоронців, злочин стався пізно ввечері у вівторок, 30 квітня. Неподалік села Новий Яр на 16-річного мешканця Новояворівська напали двоє озброєних чоловіків. Зловмисники відібрали у юнака його мотоцикл Kawasaki Ninja, погрожуючи йому зброєю, та втекли. Один зі злочинців поїхав на вкраденому мотоциклі, а інший — на автомобілі Nissan X-Trail.

Мотоцикл юнака, який вкрали розбійники

Одразу після нападу потерпілий звернувся до поліції. Правоохоронці встановили маршрут руху зловмисників, а також їхнє місце перебування, вивчивши записи камер відеоспостереження. Патрульні поліцейські затримали розбійників на території автозаправної станції по вулиці Богдана Хмельницького у Львові. Зловмисниками виявились двоє іноземців віком 24 та 25 років, які тимчасово мешкають у Києві.

Розбійник, який напав на підлітка на Львівщині
Розбійник, який напав на підлітка на Львівщині

Під час затримання правоохоронці виявили та вилучили у розбійників пістолет та револьвер з набоями, холодну зрою, а також набої до автоматичної зброї. Тако вилучили автомобіль та мотоцикл, їх доставили на спецмайданчик.

Револьвер, який вилучили у розбійників

За фактом нападу працівники поліції, відкрили кримінальне провадження за статтею про розбій. Двом злочинцям загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.