У зіткненні двох авто на Самбірщині постраждала 26-річна водійка Skoda

Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Аварія сталася у місті Рудки

На дорозі у Рудках зіткнулися два легкові автомобілі — Peugeot 206 та Skoda Superb. Внаслідок ДТП водійка Skoda отримала травми, її госпіталізували. Водійка іншого автомобіля не постраждала, повідомила пресслужба поліції Львівської області у понеділок, 8 квітня.

Водійка Peugeot 206 залишилася неушкодженою

За даними правоохоронців, ДТП сталася у неділю, 7 квітня, близько 08:15. На вулиці Чорновола у Рудках зіткнулися два легковики — Peugeot 206 та Skoda Superb. За кермом Skoda була 26-річна мешканка Самбору, а Peugeot керувала 30-річна мешканка одного з сіл району.

Внаслідок зіткнення автомобіль Skoda Superb з’їхав з дороги та врізався у придорожній стовпчик. 26-річна водійка цього авто під час аварії отримала травми, через які її госпіталізували. 30-річна водійка Peugeot 206, попри те, що капот її авто сильно пошкодився, під час зіткнення не постраждала.

Фото Skoda Superb на місці аварії Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Працівники поліції за фактом аварії відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Наразі правоохоронці з’ясовують причини та обставини ДТП.

Нагадаємо, 5 квітня у селі Березина Стрийського району на Львівщині сталася ДТП: неповнолітня пасажирка впала з мотоцикла під час руху. Також у п’ятницю у Львові водій BMW збив велосипедиста, який переїжджав дорогу пішохідним переходом на червоний сигнал світлофора. Внаслідок аварії постраждалий опинився у лікарні.