Superhumans та Гусь за чотири дні зібрали понад 600 тис. грн для військових

Зібрані гроші підуть на закупівлю протезів для пацієнтів центру

Бренд Гусь об’єднався з JYSK Ukraine та Superhumans Center, щоб зібрати гроші для реабілітації поранених внаслідок війни. За чотири дні дії акції вдалося зібрати понад 600 тис. грн, повідомила пресслужба Superhumans Center у понеділок, 25 березня.

Акція триватиме до 27 березня

Акція розпочалася у четвер, 2й березня, та триватиме до 27 березня. Протягом цього часу у магазинах JYSK по всій Україні можна придбати наліпки з зображенням відомого інтернет-персонажа — Гуся. Одна наліпка коштує 20 грн, проте люди, які їх купують, можуть пожертвувати й більшу суму. Всі гроші, зібрані таким чином, передають до Superhumans Center.

Ілюстрації з наліпок з Гусем

Впродовж чотирьох днів, поки діяла акція, з продажу наліпок вдалося зібрати понад 600 тис. грн. Ці гроші планують використати для закупівлі протезів для військових, які втратили кінцівки, або ж отримали серйозні травми на війні.

Довідково: Гусь — це персонаж інтернет-коміксу львівської художниці Надії Кушнір. З’явився цей комікс у мережі у 2016 році., певний час він посідав перше місце серед українських гумористичних сторінок у Facebook. Зараз Гусь з’являється не лише у коміксах, а й на безлічі продуктів — від канцелярського приладдя до одягу.