На Львівщині затримали квартирного злодія за крадіжку 24 тис. грн

32-річного злодія вже судили за крадіжку

У Яворівському районі правоохоронці затримали злодія, який вкрав гроші з помешкання. Зловмисником виявився 32-річний житель Мостиськ, якого вже раніше судили за крадіжки, повідомила пресслужба поліції Львівської області у вівторок, 19 березня.

Як затримали крадія

За даними правоохоронців, потерпілий — мешканець одного з сіл Яворівського району, — повідомив про крадіжку 27 лютого. За його словами, невідомий злодій вкрав з його будинку готівку на загальну суму 24 тис. грн. Згодом правоохоронцям вдалося встановити особу злодія. Ним виявився 32-річний житель Мостиськ. Як зазначили правоохоронці, чоловіка раніше вже судили за крадіжки. 32-річного злодія затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. За крадіжку жителю Мостиськ загрожує покарання — від п’яти до восьми років позбавлення волі.

До слова, раніше цього місяця правоохоронці затримали ще одного злодія. 16 березня 43-річний мешканець Хусту Закарпатської області вкрав з будинку в селищі Верхнє Синьовидне 20 тис. грн готівки та втік. При цьому зловмисника вже розшукували за крадіжку, яку вчинив раніше. Чоловіка затримали, йому загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення.