Мешканка Львівщини крала лампадки зі стел Героїв, щоб освітлювати квартиру

В квартирі жінки вимкнули світло, тож вона крала електричні свічки зі Скверу борців за незалежність України у Кам’янка-Бузькій

У Сквері борців за незалежність України в Кам’янка-Бузькій невідома людина крала електричні свічки з-під стел Героїв. Правоохоронці розшукали зловмисницю — нею виявилася місцева мешканка. Вона крала лампадки, щоб освітлити свою квартиру, повідомила пресслужба Кам’янка-Бузької міської ради у вівторок, 12 березня.

Крадійку знайшли завдяки записам з камер відеоспостереження

Жінка викрала свічки з лампадок ще у лютому. Розшукати крадійку правоохоронці змогли завдяки записам з відеокамер, встановлених неподалік. Після затримання зловмисниця попросила вибачення та повернула вкрадене.

“Важко змиритись із нікчемністю та блюзнірством цього вчинку. Ця подія не лише обурлива, але й не припустима в наш час. Вандалізм у Сквері борців за незалежність України є не тільки порушенням закону, але й проявом зневаги до воїнів, які боронили нашу країну від окупантів”, — написали у Кам’янка-Бузькій міській раді.

За крадіжку свічок мешканку Кам’янка-Бузької судили. У постанові Кам`янка-Бузького районного суду, оприлюдненій в Державному судовому реєстрі 8 березня, йдеться, що зловмисниця викрала електричні свічки, щоб освітлити власну квартиру, бо їй відключили електроенергію. Зважаючи на те, що її дії не мали негативних наслідків для громадського порядку, жінку відпустили, обмежившись усним попередженням.