На Львівщині п’яний водій Audi не впорався з керуванням та перекинув авто на дах

Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Автомобіль з’їхав з дороги на узбіччя та перекинувся

На Львівщині 55-річний водій Audi не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого авто перекинулось. Внаслідок ДТП постраждав сам водій та його пасажирка. Правоохоронці, які прибули на місце аварії, виявили, що 55-річний чоловік був за кермом п’яний, повідомила пресслужба поліції Львівської області у вівторок, 5 березня.

За даними правоохоронців, ДТП трапилася близько 12:10 у понеділок, 4 березня, в селі Любинці Стрийського району. 55-річний мешканець Львівщини їхав через село за кермом Audi, разом з ним в салоні перебувала пасажирка — його 59-річна односельчанка. Раптом чоловік не впорався з керуванням, його авто з’їхало з дороги в кювет та перекинулося. Правоохоронці, які прибули на місце ДТП, встановили, що водій був п’яний за кермом. Внаслідок аварії 55-річний чоловік та його пасажирка отримали поранення, через які їх обох доправили до лікарні.

Фото з місця аварії
Фото з місця аварії

Водія правоохоронці затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. За фактом аварії працівники поліції відкрили кримінальне провадження. За порушення правил безпеки дорожнього руху 55-річному чоловікові загрожує покарання — до трьох років позбавлення волі та заборона керувати транспортом на строк від трьох до п’яти років.