В останній день зими на Львівщині попрощаються з чотирма захисниками

Вічна памʼять усім захисникам!

За повідомленням Львівської обласної військової адміністрації, у четвер. 29 лютого, Львівщина прощається із захисниками:

Сергій Пеклич

Житель села Мукані Радехівської громади. Був стрільцем-санітаром. Проходив службу у військовій частині А1008. Загинув 26 лютого 2024 року у Харківській області.

Ігор Ожибко

Народився у селі Лисиничі. Проживав у Львові. Бойовий медик. З початком повномасштабного вторгнення Росії став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Боронив державу на південному та східному напрямках.

Олександр Піцик

Народився у місті Калуш Івано-Франківської області. Здобув вищу освіту у Національному університеті «Львівська політехніка». З перших місяців повномасштабного вторгнення воював на південному напрямку у складі 15-ї бригади оперативного призначення імені Героя України лейтенанта Богдана Завади.

Андрій Кісельов

Народився у родині військового медика та провів дитинство у місті Новий Розділ Львівської області. Понад 20 років свого життя присвятив роботі у «Львівобленерго». Протягом 2015-2017 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. З початком повномасштабного вторгнення РФ воював у 24-ї окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Під час проходження служби отримав звання «майор» та став командиром батальйону. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками. Воював на південному та східному напрямках.