На Львівщині 29-річного чоловіка затримали за напад з ножем на знайомого

Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Мешканець Новояворівська вдарив знайомого ножем у живіт

На Львівщині правоохоронці затримали 29-річного чоловіка, який напав на знайомого у кафе. Зловмисник вдарив потерпілого ножем у живіт, через що ц нього почалася внутрішня кровотеча. Медики надали постраждалому необхідну допомогу, зараз його життю нічого не загрожує, повідомила пресслужба поліції Львівської області у середу, 21 лютого.

За даними правоохоронців, напад стався у вівторок, 20 лютого, у Новояворівську. Там. у кафе на вулиці Шевченка, посварилися двоє місцевих мешканців віком 22 та 29 років. Під час сварки старший чоловік дістав ножа та вдарив ним молодшого у живіт. Внаслідок удару потерпілий отримав поранення печінки, також у нього почалася внутрішня кровотеча. 22-річного чоловіка доправили до лікарні, там медики надали йому необхідну допомогу. Наразі життю потерпілого нічого не загрожує.

29-річного зловмисника правоохоронці затримали. Через напад слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про умисні тяжкі тілесні ушкодження. Наразі триває досудове розслідування, попередньо нападникові загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення.