На Львівщині 80-річний водій збив пішохода та втік з місця ДТП

Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Правоохоронці встановили особу зловмисника завдяки записам з камер спостереження

У Львівському районі невідомий водій збив 49-річного львів’янина та втік з місця аварії. Згодом завдяки записам з камер спостереження правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника — ним виявився 80-річний мешканець Львова. У чоловіка конфіскували автомобіль на період з’ясування обставин аварії, повідомила поліція Львівської області у четвер, 8 лютого.

За даними правоохоронців, ДТП сталася 7 лютого на дорозі між селами Шопки та Підгайчики Львівського району. Там, близько 17:50 невідомий водій збив 49-річного пішохода та втік з місця аварії. Внаслідок ДТП потерпілий львів’янин отримав травми, через які його госпіталізували. 

Завдяки записам з камер спостереження правоохоронцям вдалося встановити автомобіль, на якому зловмисник збив пішохода, та особу самого водія. Ним виявився 80-річний житель Львові за кермом LADA Granta. Після того, як поліція визначила місце перебування злочинця, його автомобіль вилучили та відправили на спецмайданчик.

Фото водія Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження. За порушення правил безпеки дорожнього руху 80-річному львів’янину загрожує до трьох років обмеження волі з забороною керувати транспортом. Наразі триває досудове розслідування.